Rólunk | Animetaku
Mit is csinálunk?
Ez az oldal arra szolgál, hogy segítsen benneteket egyszerűbben, gyorsabban megtalálnia a keresett animéket. Ezért kategorizáltuk, és felhasználók segítségével értékeltük őket (Ezen adatok fiktívek, nem felmérés alapján készültek, csak a látogatók véleményén alapulnak). Mindemellett, hogy még egyszerűbb legyen számotokra, lehetőséget teremtünk a részek megnézésére az oldalon (Nem tároljuk csak belinkeljük az animket, ha keresgéltek ti is megtalálhatjátok).
Hozzászólások:
A hozzászólásokhoz tartozó szabályokat ezen a linken találod meg.
Más helyekről származó beágyazott tartalmak:
A honlapon elérhetőek külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.), forrását valamilyen formában megtalálod az oldalon. Amenniben mégis valamilyen jogsértő tartalmat találsz kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és az eredi oldallal is. Ennek következtében természetesen eltávolítjuk az oldalról a linket.
Analitika:
A statisztikai adatok gyűjtését az üzemeltető végzi, melyek megtekintését a saját felületükön biztosítja a webhely adminisztrátorai számára.
Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat?
Minden a weboldalon regisztrált felhasználó adata az üzemeltető által biztosított tárhelyen tárolódik. Az adatokhoz az üzemeltető és a webhely adminisztrátorai férhetnek hozzá. A webhely adminisztrátorai a felhasználói adatokat nem továbbítják harmadik fél számára, nem teszik azt nyilvánosan elérhetővé, önkényes célokra azokat fel nem használják.
Mit tud csinálni a felasználó a személyes adataival?
A honlapon regisztrált felhasználók személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (KIVÉVE a felhasználó nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik, de vissza nem élhetnek vele.
Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán?
A weboldalon regisztrált fiók esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljünk. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.
Kapcsolati adatok:
E-mail: [email protected] Discord: [link] Facebook: Animetaku
Az oldal még béta fázisban van, így előfordulhatnak hibák, illetve hiányozhatnak funkciók. Ha hibát észlelsz, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot. Folyamatosan frissítünk.